concert: Kaytranada in Maassilo op VRIJDAG 17 JUNI 2022

  • Kaytranada
    PITCH 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
17 JUN
KAYTRANADA 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Kaytranada

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 juni 2022.
Dat is 672 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Kaytranada in Maassilo
DEZE Kaytranada TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 jun
Maassilo, Rotterdam
€ 33,50

EXTRA INFORMATIE

Kaytranada is een van de meest toonaangevende, veelgevraagde producers en artiesten van nu. Van Pharrell tot Chance The Rapper, van Kali Uchis tot Kendrick Lamar; de grootse artiesten op aarde vragen deze Grammy-winnende Haïtiaans-Canadese duizendpoot om de meest baanbrekende platen op te nemen.

Het geluid van Kaytranada – echte naam Kevin Celestin – is een onmiskenbare fusie van J Dilla-achtige beats, futuristische funk dromerige jazz-arrangementen en warmbloedige house, met een uniek oor voor de fijnste grooves. Kaytranada’s doorbraakplaat 99% was zowel een persoonlijke als een kritische triomf. Het verscheen op de eindejaarslijst van vrijwel elke muziekpublicatie en kreeg lovende recensies, waardoor Kaytranada zelf een grote gevestigde naam werd.

Foto's van Kaytranada

Foto Kaytranada te The Weeknd - 23/06 - Johan Cruijff ArenA Foto Kaytranada te PITCH 2015 - Vrijdag Foto Kaytranada te PITCH 2015 - Vrijdag Foto Kaytranada te PITCH 2015 - Vrijdag Foto Kaytranada te The Weeknd - 23/06 - Johan Cruijff ArenA Foto Kaytranada te The Weeknd - 23/06 - Johan Cruijff ArenA
 
Bekijk alle 7 foto's van Kaytranada

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest