concert: Slothrust in V11 op DONDERDAG 23 JUNI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Slothrust in V11) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
23 JUN
SLOTHRUST 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Slothrust

EXTRA INFORMATIE

Of ze nu weerbarstige hard-zacht grunge-pop maken of snerpende indie met pakkende koortjes, het Amerikaanse Slothrust schrijft alleen maar ijzersterke songs, en vaak met een nihilistisch randje. Singer-songwriter Leah Wellbaum ontvangt samen met haar bandleden louter goeie kritieken: het debuut Everyone Else vindt het perfecte midden tussen Garbage en Nirvana, terwijl The Pact uitstapjes in de pop en elektronische muziek maakt.

Op nieuwste langspeler Parallel Timeline verkent onze aanhoudende jeugdherinneringen en de manier waarop we de tijd beleven in verschillende levensstadia. Met de hulp van producer Billy Bush (Foster The People, The Boxer Rebellion) stort Slothrust zich in dromerige melodieën en kleurrijke texturen: nog altijd met het venijn in de staart op precies het juiste moment. Geweldige band om te aanschouwen dus, experts op het gebied van puntige meezingers én bloedstollende spanningsbogen.

Leden die hier naar toe zijn geweest