concert: New Cool Collective in Neushoorn op ZATERDAG 03 DECEMBER 2022

  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
ZA.
03 DEC
NEW COOL COLLECTIVE AA-Security Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma New Cool Collective
Toegang Voorverkoop: €21
Avondkassa: €21
CJP (alleen pashouder): €15,75

EXTRA INFORMATIE

Het begint allemaal in 1993 in de Amsterdamse Soul Kitchen, waar Benjamin Herman en DJ Graham B samen op het podium staan. Terwijl Graham B de platen draait, speelt Benjamin; een unieke combinatie. Uiteindelijk leidt dit tot het achtkoppige NCC, een band die ontelbaar vaak heeft gespeeld in de hipste clubs en op festivals over de hele wereld.

In 2018 vierde New Cool Collective nog zijn 25-jarig bestaan groots in een uitverkocht Melkweg met een breed scala aan gasten. Daarna zijn zij opnieuw de studio ingedoken om te werken aan nieuw materiaal. Tijdens de opnames neemt de band een stap in een nieuwe richting. Waar op voorganger Electric Monkey Sessions 2 het psychedelische cumbia geluid centraal staat keert de band op Dansé Dansé terug naar waar het allemaal begon – de dansvloer! Het resultaat is een dansbare mix van 80’s drumcomputers, quirky synths en Afrikaanse ritmes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat New Cool Collective in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van New Cool Collective

Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te Goois Jazz Festival 2018 Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013
 
Bekijk alle 38 foto's van New Cool Collective

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws