concert: HAEVN in Neushoorn op ZATERDAG 18 JUNI 2022

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
18 JUN
HAEVN Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma HAEVN
Toegang Voorverkoop: €27
Avondkassa: €27
CJP (alleen pashouders): €20,25

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 juni 2022.
Dat is 649 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

HAEVN creëert een geheel eigen universum met hun filmische sound. Klassieke instrumenten in combinatie met uptempo synthpop en dromerige vocalalen zorgen voor de sensationele combinatie die HAEVN is.

Met de eigenzinnige 'dreampop' verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ zit het duo niet stil en volgt hun EP ‘Symphonic Tales’ dat ze opnemen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek.

Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden. Voeg daar indrukwekkende visuals en lichtshow aan toe en je hebt een avond die je meezuigt en niet meer loslaat. Dus wees erbij en maak het zelf mee.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te Bewilder - 20/11 - Altstadt Foto HAEVN te Dauwpop 2016 Foto HAEVN te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto HAEVN te HAEVN / Indian Askin / The Brahms - 8/1 - Metropool Foto HAEVN te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws