concert: HAEVN in Neushoorn op ZATERDAG 18 JUNI 2022

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
18 JUN
HAEVN Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma HAEVN
Toegang Voorverkoop: €27
Avondkassa: €27
CJP (alleen pashouders): €20,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

HAEVN creëert een geheel eigen universum met hun filmische sound. Klassieke instrumenten in combinatie met uptempo synthpop en dromerige vocalalen zorgen voor de sensationele combinatie die HAEVN is.

Met de eigenzinnige 'dreampop' verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ zit het duo niet stil en volgt hun EP ‘Symphonic Tales’ dat ze opnemen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek.

Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden. Voeg daar indrukwekkende visuals en lichtshow aan toe en je hebt een avond die je meezuigt en niet meer loslaat. Dus wees erbij en maak het zelf mee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat HAEVN in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Nirwana 2017 Foto HAEVN te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te Son Mieux / Haevn / The Brahms - 28/04 - Tolhuistuin
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws