concert: Diggy Dex in Maassilo op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
VR.
14 OKT
DIGGY DEX 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Diggy Dex Diggy Dex & Band

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 oktober 2022.
Dat is 53 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Diggy Dex in Maassilo
DEZE Diggy Dex TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 okt
Maassilo, Rotterdam
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Je kunt Diggy Dex beschouwen als een van de grondleggers van de Nederlandse hiphopscene. Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel. Door de jaren heeft de rapper een eigenzinnig geluid ontwikkeld dat buiten de kaders van de traditionele hiphop durft te stappen.

Met die onbevangen mentaliteit scoorde Dex crossoverhits als Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Slaap Lekker (Fastastig Toch). Op de langspeler Karavaan vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze.

Die lijn trekt hij door op het meest recente album Carrousel. Hoewel de signature Diggy Dex sound doorklinkt in alle nummers, is het album is niet specifiek in één thema te vatten: “Soms begint het gewoon met een woord.

Foto's van Diggy Dex, Diggy Dex & Band

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 28/05 - AFAS Live Foto Diggy Dex te Typhoon - Openluchttheater Hertme Foto Diggy Dex te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling Foto Diggy Dex te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017
 
Bekijk alle 106 foto's van Diggy Dex

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws