concert: Randy Newman in Concertgebouw De Vereeniging op WOENSDAG 22 FEBRUARI 2023

WO.
22 FEB
RANDY NEWMAN Concertzaal (grote zaal), 20:15 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Randy Newman

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 24 maart 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 22 februari 2023.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Randy Newman in Concertgebouw De Vereeniging
Tickets Randy Newman:
wo 22 feb
Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
€ 63,50

EXTRA INFORMATIE

De invloed op de popmuziek van de 71-jarige Amerikaanse singer-songwriter Randy Newman kan nauwelijks worden overschat. De man met het kenmerkende knijpende stemgeluid begon zijn carrière in zijn tienerjaren, toen hij als songschrijver voor anderen (Gene Pitney, Cilla Black, Dusty Springfield) de ene hit na de andere afleverde. In de seventies kwam het succes als soloartiest: met zijn sarcastische teksten en inventieve pianospel maakte Newman inmiddels klassieke albums als ‘Good Old Boys’ en ‘Little Criminals’. De Amerikaanse singer-songwriter en pianist werd geroemd om zijn scherpe, ontroerende, ironische en soms sarcastische teksten.

De laatste jaren herinterpreteerde hij zijn eigen werk op twee ‘Songbook’-albums en componeerde hij Oscarwinnende muziek voor Disney-Pixarfilms als Toy Story en Monsters, Inc. Een springlevende legende!

Dit concert vindt plaats in De Vereeniging en is geplaceerd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Randy Newman in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Randy Newman

Foto Randy Newman te North Sea Jazz 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Randy Newman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan