concert: De Staat in Doornroosje op ZONDAG 18 DECEMBER 2022

  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
  • De Staat
    Werfpop 2012
ZO.
18 DEC
DE STAAT Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma De Staat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 18 december 2022.
Dat is 487 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Staat in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 18 dec
De Staat
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De Staat is in de veertien jaar van zijn bestaan uitgegroeid tot misschien wel de beste liveband van Nederland. Succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ zijn ondertussen ware festivalklassiekers geworden.

De Staat injecteert hun veelzijdige muziek met dansbare electronica, waardoor zij met kop en schouders boven hun rocksoortgenoten uitsteken.

Onlangs lanceerden ze hun nieuwste project: ‘Red, Yellow, Blue’. Er komt geen studio-album - in plaats daarvan rolt er een gigantische verzameling nieuwe nummers uit op digitale platforms gedurende het jaar. Florim heeft het beroemde eclecticisme van zijn band volledig omarmd om hun eerste auditieve kunstproject te produceren, door tientallen nummers te schrijven die de kleuren rood, geel en blauw weerspiegelen. ‘Red, Yellow, Blue’ is een songwriting-experiment dat twee vingers opsteekt naar het concept van vaste genres.

Foto's van De Staat

Foto De Staat te 3FM Awards 2017 Foto De Staat te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto De Staat te De Staat - 17/10 - Vera Foto De Staat te Parkpop 2009 Foto De Staat te De Staat - 06/02 - Metropool Foto De Staat te De Staat - 22/11 - 013
 
Bekijk alle 435 foto's van De Staat

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest