concert: Magic Tom & Yuri in Merleyn op DINSDAG 26 APRIL 2022

  • Magic Tom & Yuri
    Paaspop 2023 - Zondag
  • Magic Tom & Yuri
    Paaspop 2023 - Zondag
DI.
26 APR
MAGIC TOM & YURI 23:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Magic Tom & Yuri
Toegang 5

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 26 april 2022.
Dat is 729 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Magic Tom & Yuri is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magic, dans en vooral heel veel komedie!
Superveel mensen hebben gezegd dat Magic Tom & Yuri het grappigste is dat ze ooit hebben gezien, en dat heeft een reden. Magic Tom & Yuri kennen elkaar namelijk al sinds de brugklas in Haarlem en hebben sindsdien uitzonderlijk veel goede grappen gemaakt. Het begon allemaal met hun theatrale punkband Orgaanklap, en vloeide snel over in de Tom & Yuri Extravaganza sketch-show om vervolgens zijn climax te bereiken in hun nieuwste succesverhaal: Magic Tom & Yuri!

Als corona niet de hele wereld de verdoemenis in had geneukt dan had je Magic Tom & Yuri deze zomer kunnen zien op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en Madnes Festival. Gigantische hypothetische podia dus!

Komt het zien komt het zien! Het is voor jong en oud! Saai en stout! Laat je betoveren door de geweldige trucs en de nonchalante lichamen van Magic Tom & Yuri!

Foto's van Magic Tom & Yuri

Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van Magic Tom & Yuri

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals