concert: Her Majesty - Are You Ready For The Country? in Openluchttheater Cabrio op WOENSDAG 25 MEI 2022

  • Her Majesty
    Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater
    © Hiske van Keulen
  • Her Majesty
    Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater
    © Hiske van Keulen
WO.
25 MEI
HER MAJESTY - ARE YOU READY FOR THE COUNTRY? 20:30 uur Openluchttheater Cabrio, Soest
2022
Hoofdprogramma Her Majesty

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty in de geschiedenis van de countryrock. De band speelt werk van de pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), van countryrockhelden van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en van hedendaagse acts als Wilco en The Jayhawks.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Cabrio in Soest. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Cabrio in Soest? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Her Majesty - Are You Ready For The Country? in Openluchttheater Cabrio plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Her Majesty

Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond Foto Her Majesty te Her Majesty - 07/10 - Paradiso Foto Her Majesty te Back to the Rivers 2021 Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond Foto Her Majesty te Her Majesty - 07/10 - Paradiso Foto Her Majesty te Her Majesty - 07/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 40 foto's van Her Majesty

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws