concert: Ilse DeLange in Openluchttheater Caprera op ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022

  • Ilse DeLange
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Ilse DeLange
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2011
    © Diewertje Linders
ZA.
27 AUG
ILSE DELANGE 16:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2022
Hoofdprogramma Ilse DeLange
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ilse DeLange in Openluchttheater Caprera
Tickets Ilse DeLange:
za 27 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 40,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ilse DeLange in Openluchttheater Caprera plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto Ilse DeLange te Wantijpop 2019 Foto Ilse DeLange te Ilse DeLange - 02/02 - Ziggo Dome Foto Ilse DeLange te 3FM Awards - 23/4 - de Gashouder Foto Ilse DeLange te Ilse Delange - 07/10 - Effenaar Foto Ilse DeLange te Parkpop 2019
 
Bekijk alle 266 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws