concert: Karsu in Openluchttheater Caprera op VRIJDAG 03 JUNI 2022

  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
VR.
03 JUN
KARSU 20:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2022
Hoofdprogramma Karsu
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karsu in Openluchttheater Caprera
Tickets Karsu:
vr 03 jun
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 28,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Zangeres en pianiste Karsu (Amsterdam, 1990) heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek in meer dan twintig landen over de hele wereld opgetreden. Ze stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. In 2012 verscheen haar debuutalbum ‘Confession’ gevolgd door ‘Colors’ (2015), waarvoor ze in juni 2016 een Edison in ontvangst mocht nemen. In 2017 speelde ze in de theaters ‘Play My Strings’. In 2018 volgde de tour ‘Karsu plays Atlantic Records’. Daarna tourde Karsu opnieuw in vele landen en is haar ster reizende in Turkije, waar haar concerten steevast uitverkocht zijn. Eind 2019 kwam het gelijknamige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels- en Turkstalige teksten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karsu in Openluchttheater Caprera plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 40 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws