concert: Therion in Doornroosje op ZONDAG 27 NOVEMBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Therion
    Metal Female Voices Fest 2011
  • Therion
    Metal Female Voices Fest 2011


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Therion in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
27 NOV
THERION Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Therion

EXTRA INFORMATIE

Vanavond brengen we een ode aan de metal-opera! Want niemand weet opera en heavy metal op zo’n eigenzinnige manier samen te brengen en met zoveel respect voor beide genres als Therion. Naast het feit dat de Zweedse band één van de stuwende krachten is die het symfonische metalgenre groot heeft weten te maken, is de band ook pionier op het gebied van het versmelten van klassieke muziek en de zwaardere metalen. Live gaat dit vaak zelfs gepaard met orkestrale begeleiding die het geheel van de nodige bombast voorzien, precies volgens het idee van bandleider Christofer Johnsson. Met het nieuwe album 'Leviathan' heeft Therion een heerlijk album uitgebracht waarbij het gebruikelijke experiment op een wat lager pitje is gezet. Het geheel klinkt als het beste wat Therion de afgelopen 30 jaar gebracht heeft.

Foto's van Therion

Foto Therion te Metal Female Voices Fest 2011 Foto Therion te Therion - 16/2 - 013 Foto Therion te Metal Female Voices Fest 2011 Foto Therion te Therion - 07/04 - 013 Foto Therion te Therion - 07/04 - 013 Foto Therion te Wacken Open Air 2007
 
Bekijk alle 29 foto's van Therion

Gerelateerd nieuws