concert: Goldkimono in Paradox op ZONDAG 08 MEI 2022

  • Goldkimono
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
  • Goldkimono
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - donderdag
    © Serge Hasperhoven
ZO.
08 MEI
GOLDKIMONO Zaal, 20:00 uur Paradox, Tilburg
2022
Hoofdprogramma Goldkimono

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 08 mei 2022.
Dat is 717 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Goldkimono in Paradox
DEZE Goldkimono TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 08 mei
Paradox, Tilburg
€ 14,90

EXTRA INFORMATIE

Goldkimono staat bekend als schrijver van Kygo’s megahit Firestone, z’n solowerk is gegoten in een iets ander vaatje: een mix van folk, pop, 90s hiphop en elektronische muziek met een onbezorgde flow. Tienus Konijnenburg is een alleskunner: artiest, songwriter, producer, en vooral iemand die graag vanuit allerlei invloeden iets plukt om zijn liedjes zo opwindend mogelijk te laten klinken.

Goldkimono vindt het prima om hokjes compleet te mijden: zelf omschrijft hij zijn werk meer als een vibe, een bepaalde frequentie. Zijn eerste single To Tomorrow werd geproduceerd door Crada, die vooral bekend staat voor zijn werk met hiphopgrootheden als Drake, Kid Cudi, en Kendrick Lamar, wat geen slecht begin is om je eigen loopbaan te beginnen. Nu kondigt Goldkimono zijn langverwachte debuutalbum aan The Legend Of The Goldkimono, zijn muzikale liefdesbrief aan thuisbasis Venice Beach, California.

Foto's van Goldkimono

Foto Goldkimono te 3voor12 Song van het Jaar 2023 Foto Goldkimono te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Goldkimono te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - donderdag Foto Goldkimono te Concert at Sea 2023 Vrijdag
 
Bekijk alle 33 foto's van Goldkimono

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws