concert: Maurino in Simplon op VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Maurino
    Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maurino in Simplon) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
30 SEP
MAURINO Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2022
Hoofdprogramma Maurino

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 18 maart 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 30 september 2022.

EXTRA INFORMATIE

Dansbaar, rauw en persoonlijk: Maurino heeft een unieke ‘Future Latin’ sound. Reggae drums, jazzy piano en een dikke baslijn; zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door zijn diephese stem en maatschappijkritische Spaanse teksten.

Maurino Alarcón zal voor altijd bekend staan als het brein achter Fiesta Macumba, het grootste Latinfeest van Nederland met een eigen tent op Lowlands. Daarnaast kent men hem ook als de frontman en singer-songwriter van de band TenTemPiés, waarmee hij voor hun allerlaatste show in een uitverkocht Paradiso stond.

Foto's van Maurino

Foto Maurino te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022 Foto Maurino te MadNes 2023 Foto Maurino te Paard van Stal Festival 2023 Foto Maurino te MadNes 2023 Foto Maurino te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022 Foto Maurino te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022
 
Bekijk alle 13 foto's van Maurino

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws