concert: The Libertines in Koninklijk Circus op VRIJDAG 21 OKTOBER 2022

  • The Libertines
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Bas van der Vorm
  • The Libertines
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Bas van der Vorm
VR.
21 OKT
THE LIBERTINES 20:00 uur Koninklijk Circus, Brussel
2022
Hoofdprogramma The Libertines

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 oktober 2022.
Dat is 525 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Libertines in Koninklijk Circus
DEZE The Libertines TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 21 okt
Koninklijk Circus, Brussel
€ 39,24

EXTRA INFORMATIE

Opgelet, want 2022 wordt een heel bijzonder jaar voor The Libertines. De band trekt opnieuw op tournee om de twintigste verjaardag van hun debuutalbum ‘Up the Bracket’ te vieren.

‘Up the Bracket’ verschijnt in oktober 2002 en is een instant hit bij zowel critici als publiek. Het markeert het begin van een historisch decennium voor de indie Brit Rock, en brengt in zijn kielzog bands als Arctic Monkeys, Razorlight en vele anderen voort. Het album, geproducet door Mick Jones (The Clash), bevat een opeenvolging van tijdloze rockjuweeltjes zoals singles ‘Up the Bracket’ en ‘Time for Heroes’, en wordt unaniem geprezen als een van de beste albums aller tijden (NME, Rolling Stone…). Nog even briljant en rauw als destijds, blijven de enfants terribles van de Engelse rockscene een ultieme referentie en slagen ze erin om de muziekwereld op z’n kop te zetten bij het minste geritsel van hun gitaar. The Libertines zullen Brussel op hun grondvesten doen daveren door hun mythische eerste album integraal te spelen. Wees voorbereid, het wordt wild!

Foto's van The Libertines

Foto The Libertines te The Libertines - 21/11 - TivoliVredenburg Foto The Libertines te The Libertines - 21/11 - TivoliVredenburg Foto The Libertines te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto The Libertines te The Libertines - 2/10 - Heineken Music Hall Foto The Libertines te Bazar Curieux 2004 Foto The Libertines te The Libertines - 21/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 39 foto's van The Libertines

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws