concert: Made in Purple in Groene Engel op VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2022

VR.
16 SEP
MADE IN PURPLE 19:30 uur Groene Engel, Oss
2022
Hoofdprogramma Made in Purple

EXTRA INFORMATIE

MADE IN PURPLE heeft zich als missie vooropgesteld dit magische album opnieuw tot leven brengen. Met het grootst mogelijke respect worden de songs, sounds en solo’s van ‘Made in Japan’ tot een 90 min. live performance gebracht.
Begeesterd en beïnvloed door het hard-rock virus van de jaren ’70 grijpen de muzikanten van Made in Purple met dit repertoire terug naar hun roots. Een dosis nostalgia, de muzikale en technische uitdagingen om het album live te recreëren en uiteraard plane old stage fun zijn de katalysatoren voor dit ambitieus project.
4 doorwinterde sessie en live muzikanten (die als docenten aan de conservatoria van Gent en Brussel het rockvirus alvast doorgeven aan de volgende generaties) en één jonger vocaal supertalent (die de rol van ‘Jesus’ in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ vertolkte - oorspronkelijk door Ian Gillan ingezongen!) laten je integraal het mythische live meesterwerk van Deep Purple’s Made In Japan herbeleven. Live...on the spot... zoals het was in 1972.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Groene Engel in Oss. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Groene Engel in Oss? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Made in Purple in Groene Engel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten