concert: Made in Purple in De Helling op VRIJDAG 02 SEPTEMBER 2022

  • Made in Purple
    Paaspop 2023 - zaterdag
    © Iris Neline Kuit
  • Made in Purple
    Paaspop 2023 - zaterdag
    © Iris Neline Kuit
VR.
02 SEP
MADE IN PURPLE De Helling, 19:30 uur De Helling, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Made in Purple

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 september 2022.
Dat is 574 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Made in Purple in De Helling
DEZE Made in Purple TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 02 sep
De Helling, Utrecht
€ 8,00

EXTRA INFORMATIE

MADE IN PURPLE heeft zich als missie vooropgesteld dit magische album opnieuw tot leven brengen. Met het grootst mogelijke respect worden de songs, sounds en solo’s van ‘Made in Japan’ tot een 90 min. live performance gebracht.
Begeesterd en beïnvloed door het hard-rock virus van de jaren ’70 grijpen de muzikanten van Made in Purple met dit repertoire terug naar hun roots. Een dosis nostalgia, de muzikale en technische uitdagingen om het album live te recreëren en uiteraard plane old stage fun zijn de katalysatoren voor dit ambitieus project.
4 doorwinterde sessie en live muzikanten (die als docenten aan de conservatoria van Gent en Brussel het rockvirus alvast doorgeven aan de volgende generaties) en één jonger vocaal supertalent (die de rol van ‘Jesus’ in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ vertolkte - oorspronkelijk door Ian Gillan ingezongen!) laten je integraal het mythische live meesterwerk van Deep Purple’s Made In Japan herbeleven. Live...on the spot... zoals het was in 1972.

Foto's van Made in Purple

Foto Made in Purple te Paaspop 2023 - zaterdag Foto Made in Purple te Paaspop 2023 - zaterdag Foto Made in Purple te Paaspop 2023 - zaterdag Foto Made in Purple te Paaspop 2023 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Made in Purple

Gerelateerde festivals