concert: Jan Akkerman in Neushoorn op VRIJDAG 04 NOVEMBER 2022

  • Jan Akkerman
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
  • Jan Akkerman
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn
VR.
04 NOV
JAN AKKERMAN AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Jan Akkerman
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jan Akkerman in Neushoorn
Tickets Jan Akkerman:
vr 04 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Op 24 december wordt Jan Akkerman, een van de beste gitaristen van Nederlandse bodem, 75 jaar! Hij viert dit met een jubileumtour waarin zijn muzikale loopbaan van zo’n 60 jaar centraal staat. Op het podium naast Jan staat zanger Martin van der Starre en zijn fantastische band (Coen Molenaar, Marijn van den Berg en David de Marez Oijens).

In 1973 werd Jan uitgeroepen tot Beste Gitarist Ter Wereld waardoor hij wereldwijd heeft getourd en een behoorlijke internationale carrière heeft opgebouwd. Nog steeds geniet het publiek van zijn sublieme techniek, unieke gevoel voor timing en harmonie. Jan weet altijd op geheel eigen wijze elementen uit jazz, rock, blues, dance en klassieke muziek te combineren.

Van de songs van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters en Brainbox, de wereldhits van focus tot de solostukken van zijn laatste album ‘Close Beauty’. Het komt allemaal voorbij tijdens de ‘Walk Of My Life Tour’ met de nog altijd weergaloze Jan Akkerman als middelpunt!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jan Akkerman in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje
 
Bekijk alle 17 foto's van Jan Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws