concert: Ilse DeLange - Zuiderpark Live in Zuiderparktheater op DONDERDAG 01 SEPTEMBER 2022

  • Ilse DeLange
    Oerrock 2012
  • Ilse DeLange
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2011
    © Diewertje Linders
DO.
01 SEP
ILSE DELANGE - ZUIDERPARK LIVE 19:00 uur Zuiderparktheater, Den Haag
2022
Hoofdprogramma Ilse DeLange
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ilse DeLange - Zuiderpark Live in Zuiderparktheater
Tickets Ilse DeLange - Zuiderpark Live:
do 01 sep
Zuiderparktheater, Den Haag
€ 45,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange een van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. In 2019 kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam. Begin 2020 brak Ilse ook door bij het grote publiek in Duitsland dankzij haar deelname aan het programma Sing Meinen Song, de Duitse versie van Beste Zangers. Dit volgde ze op met haar nieuwste album Changes, waarmee ze laat zien dat ze van alle markten thuis is. Tijdens Zuiderpark Live wordt het een feest der herkenning met grote en bekende hits, maar zal Ilse ook nieuwe muziek live ten gehore brengen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Zuiderparktheater in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Zuiderparktheater in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ilse DeLange - Zuiderpark Live in Zuiderparktheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Ilse DeLange - 02/02 - Ziggo Dome Foto Ilse DeLange te Appelpop 2019 Foto Ilse DeLange te Parkpop 2019 Foto Ilse DeLange te Ajoc Festival 2005 Foto Ilse DeLange te Pinkpop persconferentie Foto Ilse DeLange te Pinkpop persconferentie
 
Bekijk alle 266 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen