concert: The Zombies in De Harmonie op DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2022

  • The Zombies
    The Zombies - 22/4 - Effenaar
    © Marco Smeets
DO.
29 SEP
THE ZOMBIES Aegon zaal (grote zaal), 20:00 uur De Harmonie, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma The Zombies

EXTRA INFORMATIE

De iconische Britse rockgroep The Zombies komt tussen 25 september en 4 oktober a.s. naar ons land voor een tournee met als titel ‘Life Is A Merry-Go-Round’. De wederopstanding van The Zombies begin deze eeuw was een weldaad voor de popwereld. Met hun roots in de memorabele sixties sprongen ze met het grootste gemak de nieuwe eeuw in en ze zijn nog lang niet klaar met hun fans. En vice versa; hun trouwe aanhang overspant de generaties. De jonge muziekliefhebbers van vandaag worden net zo geroerd door vocale parels als ‘She’s not there’ en ‘Time of the Season’ als hun leeftijdgenoten in de beginjaren van de band. Met 21e-eeuwse successen als ‘Still got that hunger’ vervolgt de band zijn zegetour met dezelfde passie als in haar vroege jaren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Harmonie in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Harmonie in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Zombies in De Harmonie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Zombies

Foto The Zombies te The Zombies - 22/4 - Effenaar Foto The Zombies te The Zombies - 22/4 - Effenaar Foto The Zombies te The Zombies - 22/4 - Effenaar Foto The Zombies te The Zombies - 22/4 - Effenaar Foto The Zombies te The Zombies - 22/4 - Effenaar Foto The Zombies te The Zombies - 22/4 - Effenaar
 
Bekijk alle 6 foto's van The Zombies

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan