concert: The Ultimate Eagles in Neushoorn op DONDERDAG 01 DECEMBER 2022

DO.
01 DEC
THE ULTIMATE EAGLES Grote Zaal, 20:15 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma The Ultimate Eagles

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 09 december 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 01 december 2022.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 01 december 2022.
Dat is 304 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Ultimate Eagles in Neushoorn
DEZE The Ultimate Eagles TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 01 dec
Neushoorn, Leeuwarden
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

Ga mee naar Californië van de jaren zeventig met The Ultimate Eagles! Deze band met louter topmuzikanten speelt tijdens hun ‘History World Tour’ met vakmanschap en passie de klassiekers en publieksfavorieten van The Eagles. Kom genieten van deze ‘Tequila Sunrise’!

The Eagles is een van de meest succesvolle bands van de jaren zeventig, daar kunnen we niet omheen. Iedereen kent de hits ‘Hotel California’, ‘Life in the Fast Lane’ en ‘Take it Easy’. Dit zullen de heren van Ultimate Eagles ook hebben gedacht, waarop zij besloten met vakmanschap en precisie de muziek van deze legendarische band overal ter wereld te gaan spelen. Verwacht geen look-a-like band, de band bestaat louter uit gepassioneerde vakmuzikanten met een gezamenlijke CV waar je ‘u’ tegen zegt. Noemenswaardig is hun album ‘Bare Bones Unplugged’, waarop ze de klassiekers in een akoestisch jasje steken. Tijdens hun show kun je een aantal van die akoestische nummers verwachten.