concert: Van Dik Hout in Neushoorn op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
VR.
14 OKT
VAN DIK HOUT Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Van Dik Hout
Voorprogramma Kafka
Toegang €25,00

EXTRA INFORMATIE

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Nu de wereld langzaam weer open gaat kan de band niet wachten om te doen wat ze het liefste doen en dat is spelen voor de fans. Van Dik Hout is trots op het muzikale verleden, maar blijft altijd vooruit kijken en dat hoor je bij deze clubtour terug!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Van Dik Hout in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Van Dik Hout, Kafka

Foto Van Dik Hout te Hello Festival 2019 Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 14/5 - Iduna Foto Van Dik Hout te Festival Strand 2019 Foto Van Dik Hout te Gelderpop 2019 Foto Van Dik Hout te Live on The Beach 2019 - Zaterdag Foto Van Dik Hout te Hello Festival 2019
 
Bekijk alle 62 foto's van Van Dik Hout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws