concert: Taake + Kampfar in Neushoorn op ZATERDAG 03 SEPTEMBER 2022

ZA.
03 SEP
TAAKE + KAMPFAR Grote Zaal, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Taake
Voorprogramma Kampfar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Taake + Kampfar in Neushoorn
Tickets Taake + Kampfar:
za 03 sep
Neushoorn, Leeuwarden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Hellnosrk svartmetall! Een knaller van een black metal package waarbij Taake en Kampfar als co-headliners ook een bezoek aan Neushoorn brengen.

Taake is in Leeuwarden allang geen onbekende meer. Van alle internationale metalbands die onze stad een bezoek kwamen brengen gaf Taake waarschijnlijk de meeste Leeuwarder optredens. We zijn dan ook blij dat dit nu voor deze package niet anders is. Het laatste volledige album van de band stamt alweer uit 2017, 'Kong Vinter' bevestigt wederom de reputatie van de mysterieuze oprichter en frontman Hoest, als één van die zeldzame artiesten die erin slaagt de oude Noorse black metal vlam levend te houden. En hij slaagt er niet alleen in om het originele genre levend te houden, hij weet het ook nieuw leven in te blazen door nieuwe en soms verrassende elementen in de muziek van de band te introduceren, terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat het nooit die scherpe rand verliest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Taake + Kampfar in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws