concert: Wouter Hamel in Neushoorn op VRIJDAG 06 MEI 2022

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
VR.
06 MEI
WOUTER HAMEL AA-Security Arena, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Wouter Hamel
Toegang €18,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 mei 2022.
Dat is 718 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wouter Hamel slaat naadloos een brug tussen pop en jazz. Op zijn laatste plaat ‘Boystown’ is dit niet anders en is het weer genieten van zijn warme stem. Soms filmisch, maar vooral aanstekelijk. Je bent tijdens zijn show in Neushoorn helemaal in de wolken.

Al vanaf zijn debuutsingle ‘Breezy’ heeft Wouter Hamel ons in zijn macht. Jazz en goede pop klinken door in de single en de daaropvolgende debuutplaat ‘Hamel’. De muziek is aanstekelijk en ligt ontzettend lekker in het gehoor. Op zijn nieuwe album ‘Boystown’ keert hij terug met een nostalgische sound die perfect samengaat met zijn warme, jazzy stem. Samen met pianist Thierry Castel creëert Hamel een wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson orkestraties tot melancholische Scorsese-sferen. Single ‘Live It Up’ klinkt zelfs als de titeltrack van een filmklassieker die nooit is gemaakt.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 08/10 - Metropool Foto Wouter Hamel te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerd nieuws