concert: MEAU in Maassilo op VRIJDAG 18 NOVEMBER 2022

VR.
18 NOV
MEAU 20:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma MEAU
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets MEAU in Maassilo
Tickets MEAU:
vr 18 nov
Maassilo, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

MEAU begon het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21): ze schrijft liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

In rap tempo is MEAU uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde nieuwe artiesten uit de lage landen. Ze verkocht Paradiso uit, speelde met het Metropole Orkest, haalde de Top 40 met haar doorbraakhit Dat Heb Jij Gedaan, en kreeg veelvuldig airplay bij Radio 2, Qmusic en 3FM, en dat allemaal binnen een jaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Maassilo in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat MEAU in Maassilo plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van MEAU

Foto MEAU te MEAU / 06/03 TivoliVredenburg Foto MEAU te MEAU / 06/03 TivoliVredenburg Foto MEAU te Paaspop 2022 Foto MEAU te Paaspop 2022 Foto MEAU te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto MEAU te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022
 
Bekijk alle 18 foto's van MEAU

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan