concert: New Cool Collective in Doornroosje op VRIJDAG 07 OKTOBER 2022

  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
VR.
07 OKT
NEW COOL COLLECTIVE Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma New Cool Collective

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 oktober 2022.
Dat is 62 dagen geleden.

Concert uitverkocht
New Cool Collective in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 07 okt
New Cool Collective
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective toerde al over de hele wereld en won vele awards. Met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo weten zij iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé uit.
Dit najaar gaat New Cool Collective de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot Speakeasy’s. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen. New Cool Collective zal tijdens deze avond in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen. Op deze manier proberen ze het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2022 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

Foto's van New Cool Collective

Foto New Cool Collective te Gregory Porter - 11/11 - Heineken Music Hall Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Brabant 2006 Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag Foto New Cool Collective te Gregory Porter - 11/11 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 41 foto's van New Cool Collective

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest