concert: Drumcorps / Igorrr / Otto Von Schirach in Doornroosje op ZONDAG 15 MEI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Otto Von Schirach
    State-X New Forms 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Igorrr
    Baroeg Open Air 2015


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Drumcorps / Igorrr / Otto Von Schirach in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
15 MEI
DRUMCORPS / IGORRR / OTTO VON SCHIRACH Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2022

EXTRA INFORMATIE

Igorrr is het soloproject project van Fransman Gautier Serre, maker van een mix van metal, breakcore, jazz, klassiek, klezmer, nintendocore en nog veel meer. Het klinkt als een rijke bonte verzameling en dat is het ook. Igorrr klinkt als Igorrr. Uiterst origineel en maf, maar nergens geforceerd. Live wordt Gautier Serre bijgestaan door de klassiek geschoolde zangeres Laure Le Prunenec, zanger en meestergrunter Laurent Lunoir en de geweldige drummer Sylvain Bouvier.

De wieg van de Cubaans-Duitse Otto von Schirach stond in de swamps van Florida. In zijn snelkookpan tref je surf, calypso, dubstep, IDM, grind en electro aan.

Drumcorps is Aaron Spectre, een Amerikaanse muzikant die genres zoals glitch, chiptune, drum & bass, jungle en elektronische punkrock tot een uiterst explosief en bont geheel weet te breien.

Foto's van Drumcorps, Igorrr, Otto Von Schirach

Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Drumcorps te ZXZW 2007 Foto Igorrr te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Igorrr te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015
 
Bekijk alle 3 foto's van Drumcorps
Bekijk alle 10 foto's van Igorrr
Bekijk alle 5 foto's van Otto Von Schirach

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws