concert: Beachdog in Merleyn op VRIJDAG 27 MEI 2022

  • Beachdog
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
VR.
27 MEI
BEACHDOG 20:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Beachdog

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 mei 2022.
Dat is 693 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Beachdog in Merleyn
DEZE Beachdog TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 27 mei
Merleyn, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

David Achter de Molen werd bekend als zanger van John Coffey, de Nederlandse punk/hardcoreband die harde muziek weer populair wist te maken in Nederland. Na drie jaar jeuk om weer muziek te maken vond hij in Ruben Lisman een van de meest getalenteerde gitaristen van Nederland. Samen schreven ze een jaar lang songs. De rest van de band haalden ze daarna uit de hardcore-scene van het zuiden des lands. Et volia: Beachdog.

Een eerste 7” met daarop de nummers 'Crawl in Pieces' en 'Milk' laat een geluid horen dat van grunge via punk naar post-hardcore gaat. Twee nummers die doen denken aan Basement en Touché Amoré, maar ook aan Foo Fighters en Soundgarden. Een geluid dat een gat vult in de Nederlandse bandscene dat al jaren opgevuld had moeten worden. Maar bovenal moet het Beachdog publiek na een show met een big smile weglopen en zin hebben in meer. Verwacht een ouderwetse punkshow.

Foto's van Beachdog

Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Dauwpop 2022 Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling
 
Bekijk alle 15 foto's van Beachdog

Gerelateerd nieuws