concert: Beachdog in Merleyn op VRIJDAG 27 MEI 2022

VR.
27 MEI
BEACHDOG 20:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Beachdog
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Beachdog in Merleyn
Tickets Beachdog:
vr 27 mei
Merleyn, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

David Achter de Molen werd bekend als zanger van John Coffey, de Nederlandse punk/hardcoreband die harde muziek weer populair wist te maken in Nederland. Na drie jaar jeuk om weer muziek te maken vond hij in Ruben Lisman een van de meest getalenteerde gitaristen van Nederland. Samen schreven ze een jaar lang songs. De rest van de band haalden ze daarna uit de hardcore-scene van het zuiden des lands. Et volia: Beachdog.

Een eerste 7” met daarop de nummers 'Crawl in Pieces' en 'Milk' laat een geluid horen dat van grunge via punk naar post-hardcore gaat. Twee nummers die doen denken aan Basement en Touché Amoré, maar ook aan Foo Fighters en Soundgarden. Een geluid dat een gat vult in de Nederlandse bandscene dat al jaren opgevuld had moeten worden. Maar bovenal moet het Beachdog publiek na een show met een big smile weglopen en zin hebben in meer. Verwacht een ouderwetse punkshow.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Merleyn in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Beachdog in Merleyn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Beachdog

Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling Foto Beachdog te Beach Dog - 30/4 - de Helling
 
Bekijk alle 12 foto's van Beachdog

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws