concert: White Lies in Muziekgieterij op DONDERDAG 21 APRIL 2022

  • White Lies
    Rock Werchter 2011
    © Bart Heemskerk
  • White Lies
    Crammerock 2012
    © Damon De Backer
DO.
21 APR
WHITE LIES Main Stage, 20:00 uur Muziekgieterij, Maastricht
2022
Hoofdprogramma White Lies

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 april 2022.
Dat is 729 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets White Lies in Muziekgieterij
DEZE White Lies TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 apr
Muziekgieterij, Maastricht
€ 32,50 - 37,50

EXTRA INFORMATIE

Een duister trio afkomstig uit Londen, White Lies haalde aanvankelijk de mosterd bij Joy Division, The Teardrop Explodes en Echo & the Bunnymen. Ze tekenden bij Fiction Records, een Polydor-afdruk die vooral bekend staat om zijn releases uit de jaren 80 door de Cure and the Associates. Met single Death, speerpunt van het debuut To Lose My Life, bereikte in Engeland de nummer één positie en sindsdien is White Lies een vaste waarde in de clubs en op de festivals.

Door de jaren hebben ze hun geluid aangescherpt en opnieuw uitgevonden waarbij ze het sonische palet van waaruit ze werken voortdurend uitbreiden. Synthpop, elektronische soundscapes, new wave-grooves, pop uit de jaren 80, terwijl ze nooit niet als White Lies klonken. Het fundament van de onmiskenbare zang van Harry McVeigh, de scherpe melodieën en bevlogen ritmesectie geeft White Lies vrij spel om nieuwe geluiden te verkennen.

Foto's van White Lies

Foto White Lies te Pinkpop 2011 Foto White Lies te White Lies - 25/05 - Effenaar Foto White Lies te M'era Luna 2017 - Zaterdag Foto White Lies te White Lies - 21/04 - Paard Foto White Lies te White Lies - 14/10 - Doornroosje Foto White Lies te White Lies - 27/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 181 foto's van White Lies

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest