concert: Wende Snijders in Chassé Theater op WOENSDAG 26 OKTOBER 2022

  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
WO.
26 OKT
WENDE SNIJDERS Jupilerzaal (grote zaal), 20:00 uur Chassé Theater, Breda
2022
Hoofdprogramma Wende Snijders

EXTRA INFORMATIE

Wende presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Chassé Theater in Breda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Chassé Theater in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wende Snijders in Chassé Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Werfpop 2019 Foto Wende Snijders te Wende & Amsterdam Sinfonietta - 16/07 - Koninklijk Theater Carré Foto Wende Snijders te Werfpop 2019 Foto Wende Snijders te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Wende Snijders te Welcome To The Village 2018 - zaterdag Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 131 foto's van Wende Snijders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws