concert: Wende Snijders in C.C. De Werf op ZATERDAG 16 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wende Snijders in C.C. De Werf) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
16 APR
WENDE SNIJDERS 20:00 uur C.C. De Werf, Aalst
2022
Hoofdprogramma Wende

EXTRA INFORMATIE

Wende presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Foto's van Wende

Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te Lowlands 2023 - Zaterdag Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 163 foto's van Wende

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest