concert: Wende Snijders in Koninklijk Theater Carré op VRIJDAG 08 APRIL 2022

  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
VR.
08 APR
WENDE SNIJDERS 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Wende Snijders

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 april 2022.
Dat is 351 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Wende Snijders in Koninklijk Theater Carré
DEZE Wende Snijders TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 apr
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 26,50 - 44,00

EXTRA INFORMATIE

Wende presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lie d van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Foto's van Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Appelpop 2013 Foto Wende Snijders te Wende - 5/10 - Paard van Troje Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Appelpop 2013 Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 131 foto's van Wende Snijders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest