concert: Wende Snijders in De Maaspoort op ZATERDAG 15 OKTOBER 2022

  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
ZA.
15 OKT
WENDE SNIJDERS Frans Boermans zaal, 20:00 uur De Maaspoort, Venlo
2022
Hoofdprogramma Wende Snijders

EXTRA INFORMATIE

Na haar bejubelde voorstelling MENS ontwikkelt Wende op dit moment haar volledig nieuw Nederlandstalige show DE WlLDERNIS. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.
Wende: “De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Maaspoort in Venlo. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Maaspoort in Venlo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wende Snijders in De Maaspoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen Foto Wende Snijders te Dauwpop 2019 Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 131 foto's van Wende Snijders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan