concert: New Cool Collective in Gebouw T op VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2022

  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
VR.
16 SEP
NEW COOL COLLECTIVE Rabozaal, 20:00 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2022
Hoofdprogramma New Cool Collective

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 23 december 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 16 september 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets New Cool Collective in Gebouw T
Tickets New Cool Collective:
vr 16 sep
Gebouw T, Bergen op Zoom
€ 20,25

EXTRA INFORMATIE

Dit najaar gaat New Cool Collective met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot Speakeasy’s. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen. New Cool Collective zal tijdens deze avond in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen. Op deze manier proberen ze het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2020 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gebouw T in Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gebouw T in Bergen op Zoom? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat New Cool Collective in Gebouw T plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van New Cool Collective

Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag Foto New Cool Collective te Gregory Porter - 11/11 - Heineken Music Hall Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te Gregory Porter - 11/11 - Heineken Music Hall Foto New Cool Collective te Noorderslag 2006
 
Bekijk alle 38 foto's van New Cool Collective

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws