concert: Merol in Maassilo op DONDERDAG 19 MEI 2022

  • Anna-Rose Clayton
    Grasnapolsky 2022
    © Melissa van Koldam
  • Merol
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
DO.
19 MEI
MEROL 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Merol
Voorprogramma Anna-Rose Clayton

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 19 mei 2022.
Dat is 701 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Merol in Maassilo
DEZE Merol TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 19 mei
Maassilo, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Zangeres MEROL heeft het afgelopen jaren veel stof doen opwaaien met haar humoristische Nederlandstalige synthpop. De voormalig actrice (ze is o.a. te zien in de blockbuster Soldaat Van Oranje) schept met haar NSFW-liedjes een safe space voor seksuele vrijheid en expressie. Hits als Ik Wil Een Kind Van Jou en Lekker Met De Meiden zijn bewust een beetje plat, al is het om taboes op het gebied van relaties en sex bespreekbaar te maken.

Het is misschien een beetje verrassend om te horen dat MEROL eigenlijk nog geen debuutalbum uit heeft gebracht. In 2022 komt daar gelukkig verandering in met Troostprijs, waarin MEROL zingt over de angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij FOMO of perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar,” aldus MEROL zelf. Vanavond terug in levende lijve na een spectaculaire Rotown-show in 2019.

Foto's van Merol, Anna-Rose Clayton

Foto Merol te Merol - 28/08 - Podium Victorie Foto Merol te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Merol te Merol - 28/08 - Podium Victorie Foto Merol te Merol - 29/12 - Paradiso Foto Merol te Lowlands 2023 - vrijdag Foto Merol te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 109 foto's van Merol
Bekijk alle 6 foto's van Anna-Rose Clayton

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws