concert: Haytham Safia Qu4rtet in Kulturhus op ZONDAG 12 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Haytham Safia Qu4rtet in Kulturhus) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
12 DEC
HAYTHAM SAFIA QU4RTET 15:00 uur Kulturhus, Ruurlo
2021
Hoofdprogramma Haytham Safia Qu4rtet
Toegang 21,50

EXTRA INFORMATIE

Het Haytham Safia Qu4rtet is een unieke band. De leden vertegenwoordigen vele verschillen: tussen man en vrouw, Oost en West, uit het hoofd spelen of improviseren of van blad spelen, de talen die ze spreken en de Arabische, Afrikaanse en Europese muziektradities waarmee ze opgroeiden. Al deze verschillen versmelten tot één grote verbindende kracht door hun passie voor de muziek, hun bewondering voor elkaar en hun pure speelplezier. Zij zien het als hun missie om door de muziek culturen samen te brengen.