concert: Tobermore in De hoogte op ZONDAG 19 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tobermore in De hoogte) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 DEC
TOBERMORE 14:00 uur De hoogte, Winsum
2021
Hoofdprogramma Tobermore
Toegang Kaartjes via Rocking Good Folk online of op Eventbrite (zoek op Rocking Good Folk). € 15,-

EXTRA INFORMATIE

Het is energieke, opzwepende Ierse Folk met wat Amerikaanse country tussendoor, maar alles op een stevige Ierse leest geschoeid.
Soms lief en rustgevend, vaak spookachtig en stampend, wordt gezegd dat Tobermore's volksmelodieën en liedjes de luisteraars rechtstreeks in vervoering brengen.
Terwijl Gerards smaakvolle akkoorden op gitaar elke noot een bitterzoet randje geven, dragen Herco, Rolf en Vincent de melodieën stevig op fluiten, fluitjes, viool, mandoline, diatonische accordeon en natuurlijk de traditionele Ierse Bodhrán. Uitstekende zangers allemaal, ze tillen elk nummer naar stijgende hoogten met intense multi-vocale harmonieën.
Opzwepende, lyrische en overvloedige Ierse volksmelodieën en oprechte, oude countrysongs waar je van kunt genieten, zelfs als de laatste echo van het optreden al lang is vervaagd.