concert: Bömbers in Iduna op ZATERDAG 17 DECEMBER 2022

ZA.
17 DEC
BÖMBERS 20:00 uur Iduna, Drachten
2022
Hoofdprogramma Bömbers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 28 december 2019 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 17 december 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bömbers in Iduna
Tickets Bömbers:
Weet waar je koopt!
za 17 dec
Iduna, Drachten
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

The Ultimate Motörhead tribute Bömbers met (ex-Immortal) frontman Abbath komt op 28 december naar Poppodium Iduna!
Op zaterdag 28 december 2019 is het vier jaar geleden dat Lemmy Kilmister na een kort ziekbed op 70 jarige leeftijd overleed. Lemmy, die voor velen dé belichaming van Rock & Roll is, heeft een muzikale carrière van meer dan vijftig jaar achter de rug waarin hij deel uitmaakte van bands als Hawkwind, The Damned en natuurlijk als frontman van Motörhead. In het laatste weekend van december wordt het leven van Lemmy geëerd met een speciale avond waarbij als headliner de Noorse Motörhead tribute Bömbers over komt voor twee exclusieve shows.

Bömbers is in 1996 gevormd door blackmetal frontman Abbath en wordt wereldwijd gezien als de ultieme Motörhead tribute door zowel de fans als oud Motörhead bandleden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Iduna in Drachten. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Iduna in Drachten? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bömbers in Iduna plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals