concert: Go_A in Luxor Live op ZONDAG 29 MEI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Go_A in Luxor Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
29 MEI
GO_A Grote zaal / Main hall, 19:00 uur Luxor Live, Arnhem
2022
Hoofdprogramma Go_A

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 05 december 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 29 mei 2022.

EXTRA INFORMATIE

Go_A verpakt Oekraïense folklore in pompende elektronische beats. Niet voor niets staat ‘Go’ voor ‘beweging’ en ‘A’ voor de oude Griekse letter ‘alpha’: een verwijzing naar het teruggaan naar iemands culturele roots. Het resultaat is een hypnotiserende en unieke mix waarmee de band zich bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam heeft ontpopt tot een van de absolute publieksfavorieten.

Go_A
Zangeres Kateryna Pavlenko studeerde het grootste deel van haar leven folklore en zingt met de zogenaamde ‘witte stem’, een authentieke folkloristische zangtechniek. Samen met keyboard-, percussionist en producer Taras Shevchenko schrijft Kateryna de muziek voor Go_A, waaronder natuurlijk de Eurovisie-inzending ‘SHUM’. Tijdens zijn muzikale carrière speelde Taras in verschillende hiphop-, metal- en wereldmuziekbands, iets wat je terug hoort in het veelzijdige geluid van GO_A, waarin je naast authentieke Oekraïense instrumenten als de Sopilka (fluit) en de Bandura (snaarinstrument), bijvoorbeeld ook Braziliaanse drums, zware gitaarriffs en drum & bass terug hoort.

Foto's van Go_A

Foto Go_A te The Life I Live 2022 Foto Go_A te Bevrijdingsfestival Groningen 2022 Foto Go_A te The Life I Live 2022 Foto Go_A te The Life I Live 2022 Foto Go_A te The Life I Live 2022 Foto Go_A te Bevrijdingsfestival Groningen 2022
 
Bekijk alle 8 foto's van Go_A

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws