concert: Karsu in TivoliVredenburg op DONDERDAG 20 OKTOBER 2022

  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
DO.
20 OKT
KARSU Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Karsu
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karsu in TivoliVredenburg
Tickets Karsu:
do 20 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,35

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlands-Turkse zangeres/pianiste Karsu heeft podia over de hele wereld bespeeld en is ze met haar mix van jazz, pop, klassiek en Turkse volksmuziek een gelauwerde artieste geworden. Door haar fabuleuze pianospel zou je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid dat alle registers bestrijkt en de luisteraar recht in het hart raakt, ook wanneer je de tekst niet verstaat. Karsu’s tweede album Colors (2015) werd in 2016 terecht bekroond met een Edison!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karsu in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 40 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws