concert: Karsu in Doornroosje op ZONDAG 16 OKTOBER 2022

  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
ZO.
16 OKT
KARSU Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Karsu
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karsu in Doornroosje
Tickets Karsu:
zo 16 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De veelzijdige Amsterdams-Turkse zangeres en pianiste Karsu heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkstalige muziek al op podia en de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. Dat Karsu een dame met talent is moge duidelijk zijn, want haar stem en prachtige pianospel raken je recht in het hart.
In 2012 verscheen haar debuutalbum ‘Confession’ gevolgd door ‘Colors’ in 2015. Voor deze tweede mocht ze zelfs een Edison in ontvangst nemen. Eind 2019 kwam het gelijknamige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels- en Turkstalige teksten. Ook voor ‘Karsu’ ontving de zangeres weer een stortvloed aan lovende recensies.

Dit najaar deed de Amsterdamse mee met het programma ‘Beste Zangers’, waar ze zowel op de jury als de kijkers keer op keer een verpletterende indruk achterliet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karsu in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Karsu

Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 40 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws