concert: Karsu in Doornroosje op ZONDAG 16 OKTOBER 2022

  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
ZO.
16 OKT
KARSU Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Karsu

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 16 oktober 2022.
Dat is 550 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Karsu in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 16 okt
Karsu
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

De veelzijdige Amsterdams-Turkse zangeres en pianiste Karsu heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkstalige muziek al op podia en de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. Dat Karsu een dame met talent is moge duidelijk zijn, want haar stem en prachtige pianospel raken je recht in het hart.
In 2012 verscheen haar debuutalbum ‘Confession’ gevolgd door ‘Colors’ in 2015. Voor deze tweede mocht ze zelfs een Edison in ontvangst nemen. Eind 2019 kwam het gelijknamige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels- en Turkstalige teksten. Ook voor ‘Karsu’ ontving de zangeres weer een stortvloed aan lovende recensies.

Dit najaar deed de Amsterdamse mee met het programma ‘Beste Zangers’, waar ze zowel op de jury als de kijkers keer op keer een verpletterende indruk achterliet.

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Bevrijdingspop Haarlem 2023 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
 
Bekijk alle 43 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws