concert: Paradiso Orchestra in Paradiso op ZONDAG 26 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Paradiso Orchestra in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
26 DEC
PARADISO ORCHESTRA Grote Zaal, 15:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Paradiso Orchestra

EXTRA INFORMATIE

Zoals elk jaar is er weer een Kerstmatinee in Paradiso. We weten nog niet wat er kan en mag, maar we weten wel dat we er zullen zijn! The Paradiso Orchestra is een flexibel orkest met topmusici uit alle windstreken en muziekstijlen. Dit jaar kunnen we eens laten zien hoe flexibel we kunnen zijn. We hopen dat onze vrienden van St. Caecilia Heemskerk er ook bij mogen, maar dat weten we nog niet zeker. Verwacht de mooiste (Kerst)muziek uit de hele wereld. En we gaan proberen er ook weer Kerststol en glühwein bij te serveren. Waarschijnlijk zal de capaciteit helaas beperkt zijn, dus wees er snel bij.