concert: Michelle David & The True-tones in Koninklijk Theater Carré op ZONDAG 19 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Michelle David & The True-tones
    NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Michelle David & The True-tones in Koninklijk Theater Carré) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 DEC
MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES 11:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2021

EXTRA INFORMATIE

Michelle David & The True-tones die ons vorig jaar op een fonkelend kerstalbum ‘It’s A Soulful Christmas’ trakteerden komen de donkere dagen voor Kerst het podium verlichten met een feestelijke kerstset. Dat gebeurt met soul, gospel en pop in diverse tinten. Daarbij wordt er een brug geslagen tussen het christelijke kerstfeest met de geboorte van Jezus en de Amerikaanse interpretatie daarvan met de kerstman en pakjes onder de boom. Kerst is een feest van samenzijn, hetgeen tot uiting komt in de single This Christmas (I’ll Be By Your Side).

Maak je klaar voor een ware kerstbeleving. Of, zoals Michelle het zegt: “Het is een show vol muziek die je met veel soul door de kersttijd en verder voert.”

Foto's van Michelle David & The True-tones

Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Michelle David & The True-tones te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Michelle David & The True-tones te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Michelle David & The True-tones te Bevrijdingspop Haarlem 2023 Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022
 
Bekijk alle 18 foto's van Michelle David & The True-tones

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws