concert: Eva de Roovere & Stephanie Struijk in Muziekgebouw Eindhoven op DONDERDAG 27 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva de Roovere & Stephanie Struijk in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
27 JAN
EVA DE ROOVERE & STEPHANIE STRUIJK Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2022
Toegang 26,50

EXTRA INFORMATIE

Eva en Stephanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld. Eva en Stephanie laten je in 'Overal kom ik thuis' proeven van oud en nieuw materiaal, spelen songs van zichzelf en van elkaar, alleen en samen. Troubadours van de Lage Landen zijn het, maar hun horizon reikt verder. Ze zijn gekend van Friesland tot Watou, van Amsterdam tot L.A.

Foto's van Eva de Roovere, Stéphanie Struijk

Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 30 foto's van Eva de Roovere

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws