concert: Memphis in Podium Victorie op ZONDAG 16 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Memphis in Podium Victorie) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
16 JAN
MEMPHIS Grolsch Zaal, 15:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2022
Hoofdprogramma Memphis
Toegang DEUR TICKET
€11,50
TICKET
€10,50 *

EXTRA INFORMATIE

Heel uitgaand Noord-Holland weet zich het 50-jarig jubileum van Memphis wel te herinneren. Het was een spektakel met medewerking van zowel de oude als de huidige formatie. Het is echter alweer 2 jaar geleden dat de optredens van de band stil vielen door Corona. Nu gaan ze weer van start met “Back to Live”, met gastmuzikanten Henk Haanraads en Enrico Kors.

Het programma neemt het publiek mee op een reis door de tijd met drie uitgebreide sets, waarvan de eerste is gewijd aan de jaren zestig. Denk hierbij voornamelijk aan de Stones, de stijl die Memphis groot heeft gemaakt, maar ook The Beatles, The Kinks, The Animals en CCR, het komt allemaal in razend tempo voorbij. Dan volgen natuurlijk de jaren zeventig, dus The Doobie Brothers, Queen, The Eagles, The Police en Supertramp. Zelfs glamrock komt in de spotlight. Aan het eind van het programma sluiten ze af met de jaren tachtig, pure rock van Guns 'n Roses, U2, Golden Earring, Status Quo en AC/DC.