concert: Bente in Simplon op VRIJDAG 25 MAART 2022

  • Bente
    Alles is nu 2021
    © Melissa van Koldam
VR.
25 MRT
BENTE Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2022
Hoofdprogramma Bente

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 maart 2022.
Dat is 735 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Bente in Simplon
DEZE Bente TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 25 mrt
Simplon, Groningen
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Al op jonge leeftijd stond Bente in de schijnwerpers. Eerst met een muzikale carrière, daarna als actrice. In 2019 gooide ze het roer om. Ze ging muziek schrijven in het Nederlands en tekende gelijk bij het grote label Top Notch.

Begin 2020 brengt Bente haar eerste EP uit genaamd ‘Liefste, Ken Je Mij’, waarmee ze live te zien was bij ‘M’ op NPO 1 en te horen was op verschillende radiozenders. Als vervolg op haar eerste EP verschijnt dit najaar haar tweede EP. Voor dit project werkt Bente wederom met vaste producer Tom Meijer en schrijver Okke Punt, wie we kennen van zijn werk met o.a. Snelle en Maan. Met succes! De single ‘Nee is Nee’ van de aankomende EP heeft binnen een half jaar al miljoenen streams binnengehaald.

Met haar boeking op ESNS in januari 2021 liet Bente horen dat ze klaar is om het podium op te gaan. Deze zomer was ze als vaste gast te zien bij de shows van Maan en zou ze haar eigen show spelen op Paaspop.

Foto's van Bente

Foto Bente te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Bente te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Bente te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Bente te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Bente te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto Bente te Alles is nu 2021
 
Bekijk alle 20 foto's van Bente

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws