concert: Bente in Bitterzoet op ZATERDAG 05 MAART 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bente in Bitterzoet) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
05 MRT
BENTE 20:00 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2022
Hoofdprogramma Bente

EXTRA INFORMATIE

Al op jonge leeftijd stond Bente in de schijnwerpers. Eerst met een muzikale carrière, daarna als actrice. In 2019 gooide ze het roer om. Ze ging muziek schrijven in het Nederlands en tekende gelijk bij het grote label Top Notch.

Begin 2020 brengt Bente haar eerste EP uit genaamd ‘Liefste, Ken Je Mij’, waarmee ze live te zien was bij ‘M’ op NPO 1 en te horen was op verschillende radiozenders. Als vervolg op haar eerste EP verschijnt dit najaar haar tweede EP. Voor dit project werkt Bente wederom met vaste producer Tom Meijer en schrijver Okke Punt, wie we kennen van zijn werk met o.a. Snelle en Maan. Met succes! De single ‘Nee is Nee’ van de aankomende EP heeft binnen een half jaar al miljoenen streams binnengehaald.

Met haar boeking op ESNS in januari 2021 liet Bente horen dat ze klaar is om het podium op te gaan. Deze zomer was ze als vaste gast te zien bij de shows van Maan en zou ze haar eigen show spelen op Paaspop.

Foto's van Bente

Foto Bente te Alles is nu 2021 Foto Bente te Alles is nu 2021 Foto Bente te Alles is nu 2021
 
Bekijk alle 3 foto's van Bente

Gerelateerd nieuws