concert: Michelle David & The True-tones in Mezz op VRIJDAG 08 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Michelle David & The True-tones
    NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Michelle David & The True-tones in Mezz) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
08 APR
MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2022

EXTRA INFORMATIE

Wat startte als een project om de oorsprong van de soul en R&B te ontdekken transformeerde de loop der jaren in een heuse gospel muziekformatie! Michelle David & The Gospel Sessions was geboren en met vier uitgebrachte albums zijn ze zelfs voor een Edison genomineerd geweest.

De tijd vloog voorbij en daarbij evolueerde ook hun sound. Het gospel hoofdstuk werd afgerond en een nieuw verhaal stond op het punt om te beginnen. De oude artiestennaam werd weggestreept en maakte plaats voor een naam die de lading van de huidige muziek dekt: Michelle David & The True-tones!

De nieuwe naam voelt als een bevrijding voor het viertal. Het geeft ze de ruimte om te ontdekken en verschillende muzikale invloeden te integreren in hun eigen stijl. Dit heeft dan ook geresulteerd in genres als afrobeat, funk, soul, calypso en marrokaanse gnawa die hun intrede hebben gemaakt.

Foto's van Michelle David & The True-tones

Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te Westerpop  2023 Foto Michelle David & The True-tones te Westerpop  2023 Foto Michelle David & The True-tones te Bevrijdingspop Haarlem 2023 Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022
 
Bekijk alle 18 foto's van Michelle David & The True-tones

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws