concert: Quique in Paradiso op VRIJDAG 18 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Quique
    Bevrijdingspop Haarlem 2023
    © Tim van Veen
  • Quique
    Bevrijdingspop Haarlem 2023
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Quique in Paradiso) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
18 FEB
QUIQUE Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Quique

EXTRA INFORMATIE

QUIQUE groeide op in Amsterdam, als kind van een Nederlandse vader en een Colombiaanse moeder. Hij kreeg al snel een gitaar in zijn handen gedrukt, ging naar de muziekschool en later de Herman Brood Academie. Dankzij zijn Colombiaanse familie leerde hij de Latijns-Amerikaanse muziekcultuur kennen; de latinpop en de reggaeton. Daar bleef het niet bij: in Amsterdam dook hij ook in de Nederlandse hiphop. Hij gaf feesten met vrienden en pakte af en toe zelf de microfoon. Bovendien kwam hij in contact met de producer Qlocsound, met wie hij serieus muziek ging maken en waarin alle invloeden uiteindelijk samenkwamen.

Foto's van Quique

Foto Quique te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Quique te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Quique te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Quique te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Quique te Lowlands 2023 - Zaterdag Foto Quique te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 14 foto's van Quique

Gerelateerde festivals