concert: James TW in Melkweg op VRIJDAG 01 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • James TW
    Pinkpop 2017 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • James TW
    Paaspop Schijndel 2018 - Zondag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (James TW in Melkweg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
01 APR
JAMES TW Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma James TW

EXTRA INFORMATIE

James TW kreeg zijn eerste platendeal toen hij in 2015 werd ontdekt op Youtube door de Canadese popster Shawn Mendes, maar zijn muziekcarrière begon al veel eerder als 10-jarige drummer in de bruiloftband van zijn vader. In zijn tienerjaren voegde hij de piano en gitaar toe aan zijn c.v. en begon het uploaden van eigen covers op Youtube. Als inspiratie noemt hij John Mayer en Ed Sheeran en zijn soulvolle stem heeft er inderdaad iets van weg. Op de nieuwe ep 'Heartbeat Changes pt. 1' staat de betoverende single Butterflies en horen we een James TW met meer catchy hooks en een volwassen sound.

Foto's van James TW

Foto James TW te James TW - 18/03 - Melkweg Foto James TW te James TW - 18/03 - Melkweg Foto James TW te Pinkpop 2017 - Zaterdag Foto James TW te James TW - 18/03 - Melkweg Foto James TW te Pinkpop 2017 - Zaterdag Foto James TW te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 15 foto's van James TW

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden